Uitgelichte-afbeelding-peuter-slaapkamer1600-x-900

Peuter slaapkamer

INTERIEUR DESIGN

Peuter slaapkamer

Op een gegeven moment verandert je lieve schattige baby in een volwaardige stoere peuter. Wanneer je de kamer inricht in een bepaald thema en je zeker wilt weten of je peuter het leuk gaat vinden, dan kun je hem of haar beter even vragen wat hij leuk vindt. In dit geval hebben we het thema Dino in de kamer doorgetrokken.

Het ledikantje kan worden ingeruild voor een peuterbed. Voor deze peuter hebben we gekozen voor een bedhuisje. De bedhuisjes maken de kamer sfeervol en geven meteen een knus effect aan het slapen. Daarnaast kan de peuter zelf in zijn bed/huisje stappen. Super cute om te zien.

Het dekbedovertrek is ook een vorm van decoratie. Het kan bovendien helpen om je peuter goed te laten slapen.

Met extra wandafwerking kun je de kamer nog meer uitstraling geven. En door het gebruik van een vloerkleed, raambekleding en andere stoffen materialen konden we het geluid in de kamer dempen en de ruimte nog warmer maken.

We hebben een wandkast gemaakt over de gehele breedte van de kamer, onder de schuine wanden. Hierdoor is er genoeg ruimte waar ook de peuter zelf bij zijn spullen kan.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!

Interieuradvies nieuwbouwvilla woonkamer

Nieuwbouw woning

INTERIEUR DESIGN

Nieuwbouw woning

Een prachtige woning die enkel nog maar op papier bestond.
Ik kreeg de dankbare taak om de benedenverdieping tot een smaakvol interieur in te richten. Lichte kleuren gecombineerd met stoere en donkere materialen zorgen voor een perfect plaatje.

Prachtige designmeubelen afgewisseld met veel specifieke maatwerkelementen geven deze woning een authentieke look & feel. De verschillende functionele ruimtes worden met elkaar verbonden door een overloop van materiaalgebruik waarbij elke ruimte toch zijn eigen karakter heeft. De stalen deuren hebben we op maat laten maken en geven een industriële uitstraling. Om te zorgen voor voldoende opbergruimte hebben we het gehele meubel op maat laten maken, waardoor een mooie verbinding wordt gelegd tussen de woonkamer en de eetkamer.

De ensuite badkamer hebben we zo ontworpen zodat het een onlosmakelijk onderdeel van de slaapkamer is geworden, maar met de glazen deuren toch nog afgesloten kan worden.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!

Projecten maatwerkmeubel speelkamer rosmalen

Maatwerkmeubel speelkamer

INTERIEUR DESIGN

Maatwerkmeubel speelkamer

De opdrachtgever had maar één grote wens….. veel opbergruimte en een opgeruimde speelkamer. Wij twijfelden dan ook geen seconde om mee te denken in een praktisch ontwerp voor een maatwerkmeubel in deze recent gebouwde woning in Rosmalen.