Interieuradvies nieuwbouwvilla woonkamer

Nieuwbouw woning

INTERIEUR DESIGN

Nieuwbouw woning

Een prachtige woning die enkel nog maar op papier bestond.
Ik kreeg de dankbare taak om de benedenverdieping tot een smaakvol interieur in te richten. Lichte kleuren gecombineerd met stoere en donkere materialen zorgen voor een perfect plaatje.

Prachtige designmeubelen afgewisseld met veel specifieke maatwerkelementen geven deze woning een authentieke look & feel. De verschillende functionele ruimtes worden met elkaar verbonden door een overloop van materiaalgebruik waarbij elke ruimte toch zijn eigen karakter heeft. De stalen deuren hebben we op maat laten maken en geven een industriƫle uitstraling. Om te zorgen voor voldoende opbergruimte hebben we het gehele meubel op maat laten maken, waardoor een mooie verbinding wordt gelegd tussen de woonkamer en de eetkamer.

De ensuite badkamer hebben we zo ontworpen zodat het een onlosmakelijk onderdeel van de slaapkamer is geworden, maar met de glazen deuren toch nog afgesloten kan worden.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!

2-Gerenoveerde-woning-inspiratiebeeld

Gerenoveerde vrijstaande woning

INTERIEUR DESIGN

Gerenoveerde vrijstaande woning

In het ontwerp voor deze vrijstaande woning zijn we volledig vrij gelaten. Niets is zo fijn om het volledige vertrouwen te krijgen van opdrachtgevers. Een complete renovatie van een bestaande woning en de start van een nieuwe levensfase. Met een kleintje op komst moest het een warm en fris nestje worden. Na de intake was al snel duidelijk dat er een sterke voorkeur was voor een modern/industrieel ontwerp. Een belangrijk uitgangspunt was om de woning onderscheidend te maken van anderen. Het resultaat is geslaagd.

Fotografie: Bas Gijsel

Project Badkamerontwerp

Badkamerontwerp

INTERIEUR DESIGN

Badkamerontwerp

Bij de renovatie van deze badkamer hadden de opdrachtgevers de wens om zoveel mogelijk functies in de ruimte terug te laten komen. Zo hebben we de luxe badkamer voorzien van een ruim ligbad een een ruime inloopdouche. Door de T-splitsing achter het wastafelmeubel kon de toilette mooi worden weggewerkt. Een groter raam zorgt voor meer lichtinval en het nieuwe vrijstaande designbad kreeg een mooi plekje recht voor dat raam. De luxueuze marmeren vloer zorgt voor een serene sfeer in combinatie met het oude wasmeubel krijgt de ruimte karakter.